چسب های گوناگونی برای آب بندی نمای شیشه ای کاربرد دارد.
چسب سیلیکونی بیشترین استفاده را در آب بندی نماهای شیشه ای دارند زیرا نسبت به باقی انواع چسب آب بندی نما از قیمت ارزان تری برخوردارند.
اما امروزه چسب های پلی یورتان قوی تری تولید شده اند که شاید هزینه بالاتری داشته باشند اما شما این کار را یک بار فقط برای همیشه انجام می دهید این چسب ها در برابر شرایط آب و هوایی، اشعه UV و… بسیار مقاومند.
برای عایق کاری با استفاده از چسب آب بندی نما در ساختمان های شیشه تقریبا به مانند نمای کامپوزیت عمل می کنید.
در ابتدا باید خود درزها را تمیز نمود و سپس درزها را با چسب پلی یورتان پر کرد.
چسب های پلی یورتان، ماستیک و یا سیلیکونی همگی با استفاده از گان یا تفنگ های مخصوص این کار به لای درز و یا محل مورد نظر به صورت زاویه 45 درجه ای تزریق می شود.
قبل از طی این مراحل باید از چسب های کاغذی برای جلوگیری از آغشته شدن سایر قسمت های شیشه ای به چسب استفاده کرد.
در اجرای عایق کاری با استفاده از چسب آب بندی نما در ساختمان های شیشه صبر، حوصله، دقت حرف اول را می زند تا به زیبایی کار آسیبی وارد نشود.
استفاده از چسب آب بندی نما در ساختمان های با نمای سیمانی و سنگ
در نماهای سنگی مخصوصا نماهایی که دارای برجستگی و یا فرورفتگی در ظاهر خود هستند به دلیل اینکه آب رو برجستگی ها خواهد ماند و به درون آن نفوذ می کند و در بسیاری از موارد این نفوذ آب تا داخل ساختمان نیز ادامه می یابد و به نمای داخلی ساختمان نیز خسارت وارد می کند.
در این موارد استفاده از چسب آب بندی نما می تواند گزینه مناسبی برای قسمت هایی که آب می تواند از آن طریق وارد بنای ساختمان شود باشد.
در ساختمان های سیمانی جذب آب باران ایجاد ترک بر روی نما خواهد که و این خود باعث نم کشیدن و شوره زدن بنای ساختمان می گردد.
در این نوع نماها باید از چسب آب بندی نما در عایق کاری و ضد آب سازی بنا استفاده نمود تا از وارد شدن خسارات احتمالی به طور کلی جلوگیری به عمل آورد اما متاسفانه اکثر پیمانکاران این کار را نمیکنند که خسارات حاصل از آن می تواند جبران ناپذیر باشد.
معمولا در این این نوع از مشکلات ابتدا اقدام به پر کردن ترک های سیمانی کرده و بعد از چسب آب بندی نما به صورت ترکیبی استفاده می شود.
در مناطقی مانند شمال کشور که در بیشتر روزهای سال بارندگی وجود دارد استفاده از چسب آب بندی نما کاربرد فراوان دارد که البته این روش در رطوبت بالا به خوبی جواب می دهد.
البته این کاری بسیار تخصصی است و نیاز دارد که حتما از یک متخصص برای آن مشورت بگیرید یا کار را به یک مجموعه کاربلد بسپارید.